Mest læste denne uge

B-holdet blev ydmyget med hele 6-2

Barcelona B - 18. april 2022

Normalt forbinder Barca-fans 6-2 med en stor triumf på Bernabeu, men i går løb Barcas B-hold ind i et nederlag med samme cifre. Det var endnu en negativ historie for cheftræner Sergi Barjuán, som har været en kæmpe skuffelse siden han tog over.

Da Barcas B-hold løb på banen mod Baleares i går var det med håbet om, at de kunne drille topholdet og snuppe alle point, men allerede efter et kvarter var Barca bagud 3-0 og da de to hold gik til pause stod der 5-0 på måltavlen. Jutgla forsøgte at redde lidt ære efter en time, da han reducerede så der stod 5-1, men lige lidt hjalp det.

Med 20 minutter igen kom Tanque på måltavlen og så stod der 6-1 før Jutgla med fem minutter tilbage scorede sit andet mål i kampen således det hele sluttede 6-2 i ren ydmygelse. Barca kunne med en sejr have hoppet fire pladser frem i tabellen men sidder i stedet nu på 11.-pladsen bare syv point fra nedrykningsstregen.

FC Barcelonas opstilling
Carevic, Sanz, Ramos, Marmol, Balde, Aranda, Pereira, De Vega Lima, Peque, Jutgla og Ez Abde

Undervejs i kampen kom Mortimer, Rodado, Blanco, Jaime og Jandro på banen men de kunne ikke skabe et comeback af de helt store. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder