Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Officielt: Barca og Man. City mødes 24. august

Nyheder - 20. juni 2022




Så er det bekræftet. I løbet af de seneste par måneder har der været talt om, at FC Barcelona og Manchester City skulle mødes i en venskabskamp med målet om at skabe en indtægt, der kan bruges til at dykke dybere ned i forskningen af ALS.

I dag kunne Juan Carlos Unzué bekræfte, at kampen afvikles på Camp Nou i slutningen af august. Også Manchester City træner Pep Guardiola samt Barca-præsident Joan Laporta var til stede ved pressemøde.



- Godmorgen. Tak fordi, at I alle er her. Vi er her for at annoncere, at den 24. august klokken 21.00 på Camp Nou vil der være en velgørenhedskamp mellem FC Barcelona og Manchester City. Der er ét klart mål: At gøre folk opmærksomme på ALS, sagde Juan Carlos Unzué.

Der var godt humør under pressemødet, hvor Joan Laporta spurgte Pep Guardiola, om han ville komme til Camp Nou med Bernardo Silva. Her svarede Pep: 'Med Bernardo og 10 mere'.

- Vi har muligheden for at vise et smukt billede for hele verden og samtidig skabe indtægter til kampen mod ALS, fulgte Joan Laporta op med mens Pep Guardiola med ydmyghed i stemmen konkluderede, at det er en ære at være med til projektet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Barca og Man. City mødes 24. august

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder