Annonce


Annonce

Annonce

Xavi foretrækker Koundé over Koulibaly

Transfermarked - 24. juni 2022
FC Barcelona er på jagt efter en ny forsvarsspiller efter at klubben allerede har sikret sig Andreas Christensen, der dog endnu ikke er meldt officielt endnu. Xavi ser et stort lys i Jules Koundé mens også Kalidou Koulibaly har floreret på catalanernes radar.

Begge forsvarsspillere er interessante for Barca, men Xavi foretrækker Koundé fremfor Kouliably, beretter Mundo Deportivo. Der er en klar aldersforskel på de to spillere, da Koundé blot er 23 år mens Koulibaly netop er rundet 31 år. Så på den front er der mere fodboldfremtid i Sevilla-spilleren.

Derudover tiltrækker det også Xavi, at Koundé kan spille højreback hvilket er en vigtig del for Barcas cheftræner i tilfælde af, at han skal ud og dække pladsen. Koundé er dog udset til at spille centerback sammen med Ronald Araujo, men en alsidig spiller har nærmest aldrig gået forkert i Barca.

Sevilla har dog kommunikeret til Barca, at de kun ønsker penge i bytte for Koundé. Således er andalusierne ikke tilbøjelig for at tage spillere som betaling for deres styrmand, så det bliver altså op mod 60 millioner euro, som Barca skal af med for at sikre sig Koundé - medmindre de formår at forhandle en endnu bedre pris hjem. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi foretrækker Koundé over Koulibaly

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder