Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Officielt: Truppen til USA-turen

Nyheder - 16. juli 2022




I eftermiddag rejser Barca til USA, hvor de skal spille en håndfuld træningskampe forud for den nye sæson. På forhånd har der været historier om, at nogle af de spillere. som klubben ikke satser på, ikke ville komme med - og nu er det altså bekræftet.

En af de spillere, som der har været set med spænding på var Martin Braithwaite og hans deltagelse i de kommende kampe på amerikansk grund. Den danske landsholdspiller er dog ikke udtaget og det er et klart signal om, at han skal finde sig en ny klub denne sommer.



FC Barcelonas trup til USA-turen
Ter Stegen, Inaki Pena, Dest, Piqué, Araujo, Busquets, Dembélé, Pedri, Memphis, Ansu Fati, Nico, Alba, Ferran Torres, Roberto, Frenkie de Jong, Garcia, Aubameyang, Gavi, Pjanic, Collado, Kessié, Christensen, Raphinha, Arnau Tenas, Pablo Torre, Balde, Ez Abde og Casado

Xavi har taget flere B-spillere med, som da også har trænet med truppen de seneste par dage. Desuden får Pjanic en chance og rejser med mens hverken Mingueza, Neto, Umtiti eller Riqui Puig er udtaget hvilket ligesom med Braithwaite er et signal til dem.

Derudover er nyindkøbet Raphinha med ligesom Dembélé også er det efter at have accepteret Barcas kontrakttilbud. Endeligt var der tvivl om De Jongs deltagelse, men Xavi har valgt at inkludere ham i truppen.

Du kan se Barcas kampprogram i USA her

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Truppen til USA-turen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder