Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Barca beder Inigo Martinez om at vente

Transfermarked - 31. juli 2022




FC Barcelona har netop hentet Jules Koundé og mener derfor at de er godt besat på de centrale pladser i forsvaret med Andreas Christensen, Ronald Araujo, Eric Garcia, Jules Koundé og Gerard Piqué. Klubben er kommet af med Clement Lenglet og vil også af med Samuel Umtiti.

Men inden at Koundé blev annonceret gik der historier om, at klubben også er interesseret i Inigo Martinez. Det har dog vist sig, at det er for næste sæson. Således udløber Martinez' kontrakt i Athletic Bilbao sommeren 2023 - altså om et år - og her har Barca tænkt sig at hente ham gratis.



Klubben har bedt Martinez om ikke at forlænge sin kontrakt og i stedet vente til næste sæson. På onsdag skal Martinez' agent og Bilbao mødes, hvor der skal tales om spillerens fremtid. I Spanien kalder man det for et nøglemøde og her vil agenten måske melde ud, at Martinez bliver i Bilbao til hans kontrakt udløber.

Umiddelbart er det som en direkte erstatning for Gerard Piqué, der menes at spille sin sidste sæson og derfor er han færdig om et års tid og bliver erstattet af Martinez. De øvrige forsvarsspillere - Araujo, AC, Garcia og Koundé - ventes at indlede et længere forhold til klubben fra denne sæsosn. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca beder Inigo Martinez om at vente

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder