Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Aldersgennemsnit på 22,6 år mod Elche

La Liga - 18. september 2022Aldersgennemsnit på 22,6 år mod Elche

© Getty Images


Om du hedder Gerard Piqué eller Jordi Alba gør ingen forskel - er der bedre spillere foran dig i truppen, så skal du ikke regne med spilletid. Xavi har i den grad taget styringen i Barca og det begynder for alvor at sætte sit præg på både spillet og resultaterne i disse dage.

Xavi ser stort potentiale i mange af de unge spillere og de gør det så godt, at de får mere og mere spilletid. Da dommeren fløjtede lørdagens kamp mod Elche af, havde Barca et aldersgennemsnit på 22,6 år. Piller man keeper Ter Stegen ud af ligningen, så hed gennemsnittet 21,9 år. Ter Stegen er blevet 30 år, så han er en af de mere erfarne spillere på holdet i dag.Faktisk sluttede kampen mod Elche med hele fire spillere, som endnu ikke er fyldt 20 år. Balde er 18 år og det samme er Gavi mens Pedri og Ansu Fati er 19 år. Derudover er Ferran Torres 22 år, Araujo 23, Koundé, 23, De Jong 25 og Raphinha 25. Eric Garcia på 21 år startede kampen, men blev udskiftet undervejs. Derudover startede Kessié og Dembélé også og de begge er 25 år.

Piqué er stadig den ældste spiller i truppen med sine 35 år. Han har længe været blandt lederne inde på banen, men i denne sæson gør han sig mere gældende uden for banen, hvor han rådgiver og hjælper de unge spillere. På intet tidspunkt har han brokket sig over manglende spilletid og det hjælper Xavi i jagten på at skabe den bedste stemning i truppen - at ingen brokker sig, men kender sin plads og at spilletid nok skal tilsmile dem i løbet af sæsonen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

42 min. Balde med en besked til Barcas fans på I...
1 t. Xavis bror og assistent, Oscar, er på bæ...
3 t. Franck Kessiés skade holder ham ude i 10...
4 t. Ferran Jutgla i denne sæson for Club Brü...
5 t. Barca Athletic-spillerne Marc Casadó og ...
6 t. Frenkie de Jong bliver klar til returkam...
6 t. Officielt: Franck Kessié har en forstræk...
7 t. Eder Sarabia (Quique Setiéns assisten i ...
8 t. Barcas udlejede Clement Lenglet startede...
8 t. Officielt: Efter nye undersøgelser i dag...

Ugens mest læste

Seneste nyheder