Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Ruben Neves afviste topklubber: Vil til Barca

Transfermarked - 30. september 2022




Barcas prioritet de kommende to transfervinduer er at finde en erstatning for Sergio Busquets. Xavi tror ikke på, at truppen allerede råder over en spiller, som kan tage direkte over for den defensive midtbanespiller, som har kontraktudløb sommeren 2023.

Ideelt vil det være, hvis klubben allerede til januar kan hente en ny mand ind, da han på den måde vil kunne få et halvt år med oplæring af Busquets. Pilen peger på Zubimendi, men i baggrunden lurer Ruben Neves fra Wolverhampton, som i sommers afviste to lukrative tilbud, da han hørte om Barcas interesse.



Både Manchester United og Liverpool bød på Ruben Neves, men nærmest i samme øjeblik hørte han om Barcas interesse og valgte derfor at afvise de to engelske giganter. I stedet venter han nu på, at Barca banker på hans dør igen for at hente ham til Camp Nou. Han er udmærket klar over, at han ikke er tæt på et skifte, men han håber på, at chancen dukker op.

Barca er typisk set interesseret i mange spillere, men det betyder ikke at klubben går i forhandlinger eller for den sags skyld kontakter spillerens bagland. Lige nu er der ingen kontakt til Ruben Neves' agent, men spilleren har en drøm om, at det sker til januar eller til sommer.

Neves har en kontrakt til 2024 og har en markedsværdi på 40 millioner euro. Så meget kommer Barca dog næppe til at give. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ruben Neves afviste topklubber: Vil til Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder