Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

PSG-præsident om Barca: Er det lovligt?

Nyheder - 30. september 2022PSG-præsident om Barca: Er det lovligt?

© Getty Images


PSG-præsidenten Nasser Al-Khelaifi snakker mere om Barca i disse dage end han arbejder. For anden gang på en uge er han ude med kommentarer omkring Barcas måde at komme op på hesten igen efter et par dårlige sæsoner, hvor økonomien for alvor blev presset i bund.

Som bekendt solgte Barca ud af TV-rettigheder for at finansiere spillerkøb og smide penge i puljen for at hæve bundlinjen. Overordnet set har klubben solgt ud for flere milliarder kroner og som klubbens vicepræsident for nyligt kunne fortælle, så er økonomien i klubben i dag god, men ikke hvor klubben ønsker, at den skal være.Nasser Al-Khelaifi kan dog ikke se hvordan UEFA tillader Barcas fremgangsmetode. Igen sætter han spørgsmålstegn ved, om det overhovedet er muligt. Barca har allerede fået støtte fra La Liga-chefen Javier Tebas, der desuden mente, at Nasser Al-Khelaifi nok skulle rydde op i sin egen baghave før han kommenterer på andres.

- Er det fair? Nej, det er ikke far. Er det lovligt? Jeg er ikke sikker, forklarede Nasser Al-Khelaifi om Barcas metode for at få økonomien til at rende rundt igen.

- Hvis UEFA tillader Barca at gøre det, så vil andre gøre det samme. UEFA har selvfølgelig deres egen finansielle regler, men de burde kigge på det, kom det yderligere fra PSG-præsidenten, som ligeledes konkluderede, at Super League aldrig nogensinde må ske.

Super League lever i bedste velgående - eller i hvert fald idéen. Selvom der har været stor modstand af turneringen, så arbejdes der stadig på at stifte den nye turnering, med Real Madrid, FC Barcelona og Juventus som de bærende klubber til at stifte den. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

2 t. Da Lionel Messi forlod Barca på en fri t...
4 t. Gerard Piqué havde muligheden for at tag...
5 t. Van Gaal: "Vi tager ingen chancer med Me...
6 t. Laporta: "Spaniens succes er også på gru...
7 t. Xavi er i Qatar i disse dage for at se V...
8 t. Laporta: "Nye spillere? Vi forstærkede o...
9 t. Frenkie de Jong: "Tæt på Manchester Unit...
10 t. I Spanien føler man, at Ansu Fati fortje...
11 t. Ronald Araujo er så meget i bedring, at ...
12 t. Laporta: "Lewandowskis straf? Det giver ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder