Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Laporta: Vi ville ikke spørge medlemmerne om penge

Nyheder - 1. oktober 2022Laporta: Vi ville ikke spørge medlemmerne om penge

© Getty Images


Joan Laporta blev stemt ind som præsident på et meget svært tidspunkt i klubbens historie. Efter at Josep Maria Bartomeu gik af som klubbens præsident efterlod han klubben nærmest i ruiner. Det har Laporta og hans folk været godt i gang med at rydde op efter.

Denne sommer solgte Barca ud af flere aktiver for at tjene penge til spillerkøb, gæld og mere. I dag er økonomien god, men stadig ikke helt på toppen. Nu fortæller Laporta, at der reelt set var to muligheder for at komme ovenpå igen - men den ene mulighed var totalt udelukket.- Vi var nødt til at sælge ud af vores aktiver, men alle kan være rolige. I en svær tid formåede vi at få en god pris uden at det vil skade vores fremtidig indkomst, forklarede Laporta før han kom ind på de to muligheder, som klubben havde.

- Sådan som den tidligere ledelse efterlod klubben havde vi kun to muligheder: Sælge ud af vores aktiver eller spørge folk (medlemmerne) om penge. Men i en tid med en pandemi og økonomiske problemer havde vi selvfølgelig ikke tænkt os at spørge om penge.

Det endte altså med at klubben solgte ud af bl.a. TV-aftaler og i dag har Xavi en stærk trup at råde over og både ledelsen, trænerstaben og truppen tror på, at holdet sammen kan kæmpe med om titler i denne sæson. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

13 min. Pablo Torre, som er udlejet til Girona, ...
1 t. FC Barcelona er på ingen måde bekymret f...
4 t. Victor Osimhen: "Da jeg var yngre var mi...
6 t. Der er primær usikkerhed omkring Joao Ca...
8 t. Gavi og Gündogan starter mod Sevilla. Al...
9 t. Robert Lewandowski starter mod Sevilla. ...
10 t. Mendilibar (Sevilla-træner): "Hvordan vi...
11 t. Juan Mirandas kontrakt hos Real Betis ud...
12 t. Xavi: "Vi behandler Lamine Yamal som en ...
13 t. Det er usikkert om Sergio Ramos starter ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder