Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Avis: Barca kigger på Inigo Martinez til januar

Transfermarked - 8. oktober 2022




Inigo Martinez har længe været en spiller, som FC Barcelona har ønsket sig. Både før Joan Laporta kom til og nu, hvor præsidenten har det sidste ord i klubben. Ernesto Valverde ønskede at hente Inigo Martinez for år tilbage, men i 11. time faldt handlen til jord til stor frustration for Valverde.

Nu er Inigo Martinez' kontrakt i Athletic Bilbao så småt ved at løbe ud og derfor har FC Barcelona genoptaget interessen i spilleren, som udmærket er klar over, at han er ønsket på Camp Nou. Inigo Martinez er efterhånden blevet 31 år, så han er alt andet end en langtidsløsning, men han har erfaring og det er det, som Barca ønsker.



Inigo Martinez' kontrakt udløber til sommer og der kan han altså forlade Baskerlandet på en fri transfer, men Barca undersøger lige nu mulighederne for at hente ham allerede til januar. Her vil Bilbao naturligvis kræve en sum penge, da kontrakten endnu ikke er udløbet, men Barcas plan er at forsøge at forhandle en fri transfer igennem.

Om det bliver tilfældet må tiden vise, men Xavis ønske er, at Inigo Martinez kan komme til allerede til januar for at hjælpe defensiven sæsonen ud. Hvis Martinez kommer til sommer bliver det næppe som starter taget hans alder i betragtning. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Barca kigger på Inigo Martinez til januar

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder