Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Bayern: Manuel Neuer misser nok Barca-kamp

Champions League - 21. oktober 2022




I morgen skal Bayern München besøge Hoffenheim i Bundesligaen og i den forbindelse dukkede tyskerne cheftræner Julian Nagelsmann op til pressemøde i dag. Her kunne han komme på opdateringer omkring skadesfronten og som det ser ud lige nu, så kommer Manuel Neuer ikke i spil mod Barca.

Barca skal spille mod Athletic Bilbao på Camp Nou denne weekend og ganske få dage senere hedder modstanderen så Bayern München i Champions League. Inden det opgør ved Barca om de har en chance for at blive i turneringen eller om de allerede er ude. Det afhænger af om Inter slår Viktori Plzen hjemme i Milano. Den kamp spilles to timer før Barcas kamp mod Bayern.



I Barcas første kamp mod Bayern var Neuer i storform og reddede flere gange tyskerne, men det kommer han nok ikke til at gentage på Camp Nou i næste uge. Således er han stort set meldt ude af kampen mens Leroy Sané også er tvivlsom. et bekræftede Nagelsmann i dag.

- Manuel Neuer mærker stadig smerte, og det ser ud til, at han misser kampen mod Barca. Vi sigter mod, at han er klar til kampen mod Mainz. Men vi må se, forklarede han med henvisning til Mainz-kampen, som spilles efter at Bayern har mødt Barca.

- Leroy Sané er stadig ude og Thomas Müller spiller heller ikke (mod Hoffenheim) på grund af maveonde. Jeg tror, at han bliver klar til Champions League-kampen. Noussair Mazraoui træner med i dag og er helt klar.

Barcas kamp mod Bayern spilles på onsdag klokken 21. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bayern: Manuel Neuer misser nok Barca-kamp

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder