Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Disse hold kan Barca møde i Europa League

Europa League: Af Søren Nissen - 28. oktober 2022Disse hold kan Barca møde i Europa League

© Getty Images


Efter fem kampe og sølle fire point er FC Barcelona skuffende ude af Champions League. Klubben ender på en tredjeplads og kan se frem til at spille i knockout-fasen i Europa League til foråret. Man kan måske forvente, at det bliver et møde med blide modstandere, hvor Lewandowski uden problemer kan komme til sin ret. Men så kan man godt tro om igen. Dette års Europa League er spækket med topklubber.

Ligesom FC Barcelona er flere store klubber allerede blevet placeret på tredjepladsen i deres Champions League gruppe. Her er der tale om Ajax, Sevilla og Juventus. Hvis Shakthar Donetsk vinder over RB Leipzig, ryger sidstnævnte i Europa League. Også AC Milan kan blive sendt i den næstbedste turnering, hvis de taber til RB Salzburg. Atletico Madrid forventes at tage EL-pladsen, omend de kan hentes af Bayer Leverkusen.I gruppe D kan alt ske, hvor bl.a. Tottenham Hotspur og sidste sæsons vindere af Europa League, Eintracht Frankfurt, kan ende på tredjepladsen. Der kan Barca få revanche over Jesper Lindstrøm og co.

Apropos danskere, er der en chance for, at FC Barcelona render ind i FC Midtjylland. Hvis det danske hold skulle ende på andenpladsen, kan Barca trække dem allerede i den førstkommende Play-off runde, som ligger inden 1/8 finalen.

Selvom intet er afgjort endnu, vil hold som Manchester United, PSV Eindhoven og AS Roma med fin sandsynlighed kunne findes i Play-off runden. Derudover kan man senere i turneringen krydse klinger med stærke hold som Arsenal, Real Sociedad og Real Betis. Selvom vi kender de spanske hold, vil en dobbeltkamp mod disse to klubber være en udfordring.

Alt i alt, er det altså ikke lette modstandere, og vejen til et Europa League-trofæ bliver mindst lige så svær som i sidste sæson. Når det så er sagt, kan FC Barcelona ikke undgå at påtage sig favoritrollen, når der på ny skal spilles europæisk fodbold om torsdagen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Da Lionel Messi forlod Barca på en fri t...
4 t. Gerard Piqué havde muligheden for at tag...
5 t. Van Gaal: "Vi tager ingen chancer med Me...
6 t. Laporta: "Spaniens succes er også på gru...
7 t. Xavi er i Qatar i disse dage for at se V...
8 t. Laporta: "Nye spillere? Vi forstærkede o...
9 t. Frenkie de Jong: "Tæt på Manchester Unit...
10 t. I Spanien føler man, at Ansu Fati fortje...
11 t. Ronald Araujo er så meget i bedring, at ...
12 t. Laporta: "Lewandowskis straf? Det giver ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder