Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Cruyff: Endrick fik rundvisning i Barca

Transfermarked - 29. november 2022




16-årige Endrick er jagtet af mange store europæiske klubber og for nyligt kunne Xavi fortælle, at han havde talt med Endrick og at han håber, at det brasilianske stortalent beslutter sig for at skifte til Barca. Nu følger Jordi Cruyff op med yderligere kommentarer.

Endrick er blot 16 år, men har allerede vist enorme prøver på sit talent for Palmeiras og tiltrukket stor interesse fra mange topklubber i Europa. I blandt dem er FC Barcelona og Xavi lagde ikke skjul på, at han gerne ser Endrick i klubben. Nu fortæller Cruyff så, at Endrick fik en rundvisning på Barcas træningsanlæg.

- Endrick besøgte Ciutat Esportiva og talte med Xavi, men lige nu er der ingen forhandlinger i gang. Egentlig er det en interesse for at høre mere om hans situation. Han har også besøgt andre klubber, fortæller Jordi Cruyff og følger op:

- Da han var i byen fortalte vi ham omkring klubben, vores måde at arbejde på og vores projekt som helhed. Vi introducerede ham for klubben på alle niveauer.

Det er nu op til Endrick og hans familie at beslutte, hvor fremtiden skal tilbringes. Endricks far gjorde i øvrigt opmærksom på angriberen ved at uploade hans mål på YouTube før han kom til Palmeiras. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Cruyff: Endrick fik rundvisning i Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder