Annonce


Annonce

Annonce

I dag: Lewandowski mod Dembélé og Koundé

VM 2022 Qatar - 4. december 2022
FC Barcelona har en masse spillere afsted til Qatar for at spille VM og derfor var det uundgåeligt, at flere af dem skulle møde hinanden. Efter en vild afslutning på gruppespillet kom Polen med til ottendedelsfinalerne og i dag venter der dem en svært opgave.

Robert Lewandowski og Polen skal nemlig møde Frankrig og her er bookmakerne ikke i tvivl om, hvem favoritten er til at snuppe sejren. Hos Bet365 giver en fransk sejr kun pengene 1,33 gange igen. Hvis man tror på, at Polen overrasker og henter sejren, så får man pengene hele 9,00 gange igen.

Lewandowski vil helt sikkert forvente en kamp, som er meget lig den Polen spillede mod Argentina. Her var Lewandowski nærmest mere på egen banehalvdel end Argentinas, og det kan meget vel blive tilfældet igen i dag for at hjælpe sine holdkammerater og så tro på, at der dukker den ene chance op, som kan hjælpe dem videre.

Kampen afvikles klokken 16. Klokken 20 skal England møde Senegal og det er altså vinderne af de to kampe, som møder hinanden i kvartfinalen lørdag klokken 20. Hos Frankrig forventes både Koundé og Dembélé at være med på banen efter at de blev sparet i den sidste gruppekamp mod Tunesien.

Under alle omstændigheder kan man være sikker på, at mindst én Barca-spiller skal forlade VM i dag: Enten bliver det Lewandowski eller også bliver det både Dembélé og Koundé.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


I dag: Lewandowski mod Dembélé og Koundé

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder