Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Barca er tæt på fuld styrke mod Espanyol

La Liga - 27. december 2022




Når kalenderen viser den 31. december har spillerne i FC Barcelona ikke kun nytår i tankerne. De skal nemlig i aktion i den første kamp efter VM og her venter naboen fra Espanyol. Når Ronald Araujo endegyldigt får det grønne lys har Xavi for første gang siden han tog over en fuld trup til rådighed.

Siden Xavi kom til november 2021 har han aldrig prøvet at have en skadesfri trup. Det lover dog godt ind i det nye år, da Ronald Araujo lige nu rent officielt er den eneste skadede spiller på listen. Men da han ikke spillede under VM og efterfølgende trænede godt med, så er han altså ved at være klar. Spanske kilder hævder, at han får det grønne lys i morgen.

I går dukkede Ousmane Dembélé op til træning to dage før tid. Det er et klart signal om, at franskmanden vil spille mod Espanyol og derfor har han givet sig selv to ekstra dage til at komme ovenpå igen. Jules Koundé møder først ind til træning onsdag og selvom det ikke er længe siden, at han spillede VM-finale for Frankrig, så har han alligevel nydt en ferie, som kan sætte sit præg på hans form.

Xavi kan dog glæde sig over, at alle spillere snart er til rådighed og det er uhyre vigtigt i og med at La Ligas sidste halvdel skal færdiggøres, Europa League står for døren og så indledes det nye år også med Copa del Rey. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca er tæt på fuld styrke mod Espanyol

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder