Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Officielt: Iñaki Peña er ny førsteholdsspiller

Nyheder - 3. januar 2023




FC Barcelona har op til Copa del Rey-kampen mod Intercity i morgen kæmpet hårdt for at kunne indskrive Iñaki Peña, som forventes at stå på mål i morgen. Xavi forklarede i dag på sit pressemøde, at klubben har gjort alt for, at de kunne indskrive Peña som førsteholdsspiller og det er nu bekræftet.

FC Barcelona meddeler således, at Peña nu rent officielt er en del af førsteholdet og at han får nummer 13 på sin spilletrøje. Hvis ikke han var blevet indskrevet, så ville han ikke kunne spille i morgen, så det var en kamp mod tiden for Barca, som dog i første hug fik kørt papirene igennnem.

- Vi har gjort alt, hvad vi kunne gøre for Peña, så han kan spille med i morgen, kom det fra Xavi, da han blev spurgt ind til situationen.

Dermed kan Iñaki Peña altså nu spille med for FC Barcelona og da der er tale om den første kamp for Barca i Copa del Rey i morgen, så er det nærmest tradition, at reservekeeperen får lov til at vogte målet. Derfor ventes det også at Peña får en chance. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Iñaki Peña er ny førsteholdsspiller

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder