Annonce


Annonce

Annonce

Dommerrapport: Det står der om Ferran Torres og Savic

La Liga - 9. januar 2023
Ferran Torres kan se frem til et par kampes karantæne ovenpå sin batalje med Savic i aftes. Op til kampen var der historier om, at Ferran Torres ikke havde overbevist Xavi om en startplads og derfor startede han på bænken. Ansu Fati gjorde dog ikke det store væsen af sig med sin plads i startopstillingen og blev erstattet af Ferran Torres efter en time.

Ferran Torres fik undervejs bolden i nettet, men stod dog i en klar offside position og måtte droppe sin jubel igen. I kampens tillægstid kom der dog drama, da Ferran Torres og Savic gik i kløerne på hinanden og begge måtte tage til takke med et rødt kort og en karantæne. Avisen Sport afslører nu, hvad dommeren skrev i sin rapport.Om Ferran Torres
- I det 90. minut blev spilleren Ferran Torres udvist af følgende grund: Vedholdende greb i modstanderens hår mens bolden var i spil, men ikke indenfor spilafstand.

Om Savic
- I det 90. minut blev spilleren Savic udvist af følgende grund: For at holde en modstander om nakken med sin arm med overdreven kraft mens bolden var i spil men ikke indenfor spilafstand.

Det er nu op til dommerkomitéen at beslutte hvor lang en straf de to spillere skal have. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Dommerrapport: Det står der om Ferran Torres og Savic

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder