Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Limak Construction skal stå for det nye Camp Nou

Nyheder - 10. januar 2023




Om et halvt år begynder den store modernisering af Camp Nou. I går kunne FC Barcelona bekræfte, at klubben havde besluttet sig for, at tyrkiske Limak Construction skal stå for arbejdet. Klubben fortæller, at Limak Construction 'giver den bedste pris og udfører arbejdet på den korteste tid'. Arbejdet indledes juni 2023.

- Bestyrelsen, som var med til mødet, var alle enige. Alle medlemmer godkendte firmaet til at stå for moderniseringen af Camp Nou. Jordi Llaurado udtrykte sit ønske om ikke at stemme af personlige årsager og hans viden omkring markedet, forklarede Barcas vicepræsident Elena Fort i går.

- Vi ønsker, at det nye Camp Nou skal stå klart hurtigst muligt til den bedste pris. Det er to ting, som firmaet kan leve op til.

Limak Construction har garanteret Barca, at arbejdet begynder juni 2023 og at alle kan vende tilbage før Camp Nous 125 års fødselsdag (29. november 2024). Klubben vil have alt færdigt til juni 2026. Når Camp Nou åbner i 2024 vil ikke være for fuld kapacitet.

- Kontrakten med Limak Construction er som led i markedspriserne. Det betyder, at markedet bestemmer. Vi har en maksimumpris, så vi kender den højeste udgift hvis markedet vil den vej. Prisen kan løbende falde, men aldrig overgå vores aftalte maksimumpris.

Limak Construction skal stå for det nye Camp Nou Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Limak Construction skal stå for det nye Camp Nou

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder