Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Barca nærmer sig Ronaldinhos søn

Nyheder - 13. januar 2023Avis: Barca nærmer sig Ronaldinhos søn

© Getty Images


Ronaldinhos søn, Joao Mendes de Assis Moreira, er meget tæt på at skifte til FC Barcelona. Faktisk så tæt, at han allerede har gennemgået lægetjek og uofficielt træner med Barcas U19-mandskab. Han er 17 år og lige nu arbejder Joan Laporta tæt sammen med netop Ronaldinho for at gennemføre skiftet.

Transferen står Joan Laporta personligt selv for og han er i konstant dialog sammen med Ronaldinho. Det siges i spanske medier, at trænerne allerede har sagt go for et skifte, men på nuværende tidspunkt er handlet endnu ikke lukket. Joao Mendes kan skifte gratis, da han ikke længere er på kontrakt i Cruzeiro.Joao Mendes er 17 år og spiller som angriber. Han skiftede til Cruzeiro som 14-årig. Til at starte med skjulte han, at Ronaldinho var hans far således at han kunne skabe sin egen vej uden at det ville give ham fordele. Han er venstrebenet og måler 178 centimeter. Lige nu ser det ud til, at han er på vej til at skifte til Barca, men handlen er endnu ikke lukket og flere hold har et kig på ham.

Ronaldinho er et af de største lyspunkter i FC Barcelonas historie, da han var omdrejningspunktet i den glæde, som klubben fik tilbage i den tid, hvor han var på Camp Nou. Han nåede at spille 210 officielle kampe med 95 mål til følge. Udover titlerne, målene, assisterne og det utroligt underholdende spil, så var det en fornøjelse at se en spiller spille med et smil på læben - hver gang.

Om sønnike kan give lige så meget glæde må tiden vise. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

28 min. Officielt: Talsmanden for det spanske fo...
58 min. Ronald Koeman: "Vi spillede et år uden t...
1 t. Ronald Koeman: "Når en præsident tvivler...
3 t. Vitor Roque vil til Barca, men hans fami...
4 t. Barcas lægehold er overraskede over hvor...
4 t. Gabriel Sans: “Selvfølgelig venter Messi...
4 t. LIGE NU: Messi venter på at Barca finder...
5 t. Ronald Araujo ventes at sidde ude mod El...
6 t. Robert Lewandowski....
7 t. Xavi og hans stab er bekymrede for holde...

Ugens mest læste

Seneste nyheder