Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Atletico spørger til Ferran Torres

Transfermarked - 25. januar 2023Medie: Atletico spørger til Ferran Torres

© Getty Images


Ferran Torres har været i FC Barcelona i lidt over et år, men har stadig ikke formået at slå igennem. I disse dage ser han lammet ud og totalt uden selvtillid, men trænerstaben tror stadig på den unge spanier. Til trods for manglende mål og assist, så har Atletico Madrid angiveligt spurgt til ham.

Xavi har støttet Ferran Torres i medierne nærmest efter hver kamp, som han har spillet, hvilket også er forventeligt, men spørgsmålet er om Ferran Torres overlever sommerens transfervindue i Barca medmindre han vender sit spil om inden da. I mellem tiden kan Barca glæde sig over, at hvis de skal sælge angriberen til sommer, så er der interesserede klubber.Ifølge avisen Sport spurgte Atletico Madrid ind til Ferran Torres' situation da de to klubber forhandlede om Memphis Depays skifte til madrilenerne. Atletico Madrid har for nyligt udlejet Joao Felix til Chelsea og der er ingen garanti for, at han vender hjem til sommer og spiller videre for Atletico Madrid. Derudover har Barca sikret sig en købsoption på Yannick Carrasco, så der kommer til at ske ændringer i Atletico Madrids offensiv til sommer - måske.

Derfor er Atletico Madrid begyndt at lave grundarbejdet for nye signings, og her kommer Ferran Torres altså ind i billedet. Ifølge Marca, så har mindst to klubber udover Atletico Madrid også spurgt ind til Barcas nummer 11, men det er altså først til sommer, at et potentielt salg kan komme på tale og ikke her til januar, hvor der fortsat er få dage tilbage af transfervinduet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

17 min. Der er kontakt mellem Joan Laporta og Li...
1 t. Lluís Flaquer: "For mig er kampagnen mod...
1 t. LIGE NU: Barca vil tilbyde Messi en kont...
2 t. En journalist fra Madrid, der er tæt på ...
3 t. Barca og Real Madrid var i gang med at f...
4 t. Ronald Koeman: "Det er korrekt, at jeg h...
5 t. Ronald Koeman: "Ja, jeg sagde farvel til...
7 t. Ronald Koeman: "Som træner har man altid...
9 t. Ronald Koeman: "I slutningen af den førs...
11 t. Ronald Koeman: "Alle de unge spillere so...

Ugens mest læste

Seneste nyheder