Mest læste denne uge

Her er semifinalisterne i Copa del Rey

Copa del Rey - 27. januar 2023

Der er Fra 115 hold til 4. Det er status på Copa del Rey 2022/2023 lige nu. Efter gårsdagens kvartfinaler kan fire hold nu juble over en plads i semifinalen og her er FC Barcelona med i bowlen når der trækkes lod til de spændende kampe.

FC Barcelona slog Real Sociedad med 1-0 i kvartfinalen i en kamp, hvor de med mere skarphed i afslutningerne kunne have scoret langt flere mål. Inden Barcas kamp var slut blev der blæst op for opgøret mellem Osasuna og Sevilla, hvor Avila scorede til 1-0 for Osasuna før En-Nesyri dybt inde i overtiden udlignede og sikrede Sevilla forlænget spilletid.

I den forlængede spilletid blev Barca-ejede Ez Abde matchvinder med sit flotte mål og dermed var FC Barcelona og Osasuna klar til semifinalerne. I går skulle Valencia så forsøge at nedbryde Athletic Bilbao hjemme på Mestalla, men baskerne var alt for stærke. Muniain sørgede for 0-1 en halv time inde i kampen før De Marcos med to minutter til pausen udlignede ved et selvmål. Lige inden pausefløjt nettede Nico Williams dog og dermed var baskerne foran 1-2 på Mestalla.

I anden halvleg omsatte Vesga et straffespark og dermed vandt Athletic Bilbao mens Real Madrid kort tid efter spillede 1-1 med Atletico Madrid efter ordinær spilletid og med et rødt kort til Atleticos Savic kunne de rød-hvide ikke stille meget op. Real Madrid vandt 3-1 og sikrede sig den sidste plads i semifinalerne.