Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Barca kan ikke købe stort ind til sommer

Transfermarked - 3. februar 2023Avis: Barca kan ikke købe stort ind til sommer

© Getty Images


Økonomien er stadig ikke prangende i FC Barcelona og derfor har klubben da heller ikke investeret i løbet af januar, hvor man efter at have fået lidt plads ved salget af Memphis Depay valgte at prioritere Gavis kontraktforlængelse. Til sommer ventes det ikke at blive meget bedre.

Mange husker nok hvordan Barca kæmpede for at komme ned på 1:1-reglen efter at de længe sad på 1:3. Avisen Sport erfarer, at Barca til sommer må indfinde sig i, at ligge i gruppen 1:4 hvilket betyder, at Barca kun må bruge 25 kroner for hver gang de tjener 100 kroner. Tidligere kunne de bruge 33 kroner for hver gang der kom 100 kroner ind på kontoen hvilket var en smule bedre - men stadig langt fra, hvor klubben bør være.Der er tale om, at klubben til sommer overvejer at sælge Raphinha for at få penge ind, men det kan vise sig, at det slet ikke kommer til at give mening. Hvis Barca sælger Raphinha for 50 millioner euro, så vil de kun kunne bruge 12,5 millioner euro til at købe spillere for. Det er ikke optimalt og derfor er det stort set udelukket, at klubben til sommer kan købe en verdensstjerne ind - som elles har været målet.

Bernardo Silva er stadig en spiller, som ledelsen ønsker, men der er ingen chance for, at Manchester City slipper ham billigt i og med at hans kontrakt løber til 2025. Derfor forventes det på nuværende tidspunkt, at Barca går en meget tør sommer i møde, hvor Xavi næppe får nogle forstærkninger ind. Medmindre klubben finder en metode, der kan afhjælpe situationen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

28 min. Jordi Alba: "Jeg kommer til at savne Xav...
3 t. Joan Laporta: "Alba har været så venlig,...
5 t. Joan Laporta: "Tak, Alba. Din afgang har...
7 t. Julian Araujo og Jordi Alba....
8 t. Ved Jordi Albas afskedsceremoni gik Demb...
9 t. Barca har ikke Ansu Fati med i planerne ...
10 t. Spilleragenten Pini Zahavi har tilbudt G...
11 t. Sæsonens La Liga-hold ifølge The Athleti...
12 t. Villarreal er ikke interesseret i at for...
12 t. Karim Benzema: "Min favorit modstander? ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder