Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Real Madrid taber: Stor gave til Barca!

La Liga - 5. februar 2023




På papiret var det en overkommelig opgave får Real Madrid, da de i dag fløj til Mallorca for at spille ligakamp. Men efter 19 minutter kom Mallorca i front og det formåede Real Madrid aldrig at komme sig over. Undervejs blev madrilenerne tildelt et straffespark, som Asensio dog brændte.

FC Barcelona kan nu gå 8 point foran Real Madrid i tabellen. Real Madrid har nu spillet 20 kampe i La Liga og har hentet 45 point ind på kontoen. Til sammenligning har Barca spillet 19 kampe og hentet 50 point ind på kontoen. Det betyder, at FC Barcelona med en sejr over Sevilla i aften kan gå 8 point foran Real Madrid - efter lige mange kampe spillet.



I FC Barcelona havde man næppe forventet, at kampen mod Mallorca skulle give de store udfordringer for Real Madrid, men heldigvis for catalanerne formåede Mallorca at hode stand igennem alle 99 minutter og dermed er motivationen hos Barca-spillerne forud for aftenens kamp utvivlsomt vokset sig meget stor.

Barcas hjemmekamp mod Sevilla i aften spilles klokken 21 på TV2 Sport X. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Real Madrid taber: Stor gave til Barca!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder