Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Laporta: Lønbudgettet var 2,6 milliarder for højt

Nyheder - 9. februar 2023




Joan Laporta holdt i dag pressemøde, hvor han kom forbi en masse forskellige punkter, som omkranser klubben i disse dage. Selvom klubben i sommers investerede stort i nye spillere, så slog Laporta fast, at man er godt på vej mod bedre økonomiske tider.

Desuden kunne han fortælle, at han overtog klubben, da lønbudgettet var intet mindre end 2,6 milliarder kroner for højt. Indtil videre har de skåret det gevaldigt ned - men der mangler stadig et stykke vej endnu. Inden længe vil både Piqués og Griezmanns løn også være fuldstændig skåret af regnskabet selvom de rent officielt ikke er i klubben længere.



- Hvis vi har problemer med at registrere spillere så er det fordi, at vi har for høje lønninger. Vi overtog klubben, hvor lønbudgettet var 2,6 milliarder kroner for højt. Vi har skåret 750 millioner kroner af, og med Piqué og Griezmanns løn kan vi skære yderligere 670 millioner kroner. Til sommer skal vi forsøge at skære den ned med endnu 520 millioner kroner.

Der er altså fremskridt i det og samtidig er det et stort skulderklap til de nye spillere, som er skiftet til klubben for det sportslige, da lønnen på ingen måde er høj i FC Barcelona i disse dage. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Laporta: Lønbudgettet var 2,6 milliarder for højt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder