Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Nu kan Pablo Torre få chancen

Nyheder - 19. februar 2023




Barcas midtbanespiller Pablo Torre kan endelig få chancen for at bryde igennem på førsteholdet, efter at den uundværlige Pedri er ude af holdet i en måned med en skade. Torre har hidtil spillet for Barcas B-hold, men hans præstationer har ikke gået ubemærket hen hos trænerteamet.

Pedri har været en af ​​de mest konstante og pålidelige spillere på Barcas hold denne sæson, men hans skade vil give Torre muligheden for at bevise sig selv på det højeste niveau. Torre har været en del af Barca siden 2022, hvor han kom til fra Racing Santander.



Selvom Torre ikke har meget erfaring på det højeste niveau, er hans tekniske færdigheder og evne til at læse spillet blevet rost af trænere og holdkammerater. Med Pedris midlertidige fravær vil Torre have mulighed for at bevise sit værd og forhåbentlig skabe sig en fast plads på førsteholdet i fremtiden. Om Xavi vælger at satse på Torre må vi se i de kommende kampe.

Pablo Torre har spillet 213 minutter i Barca-trøjen i løbet af syv kampe, hvor de fleste minutter har været i europæisk regi. Hvis Xavi satser på fire midtbanespillere, så er der større sandsynlighed for at Torre får spilletid, men chancen er måske lige rundt om hjørnet for den unge spiller. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Nu kan Pablo Torre få chancen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder