Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Guardiola: Madrid har talent for falske historier

La Liga - 10. april 2023




I aften skal FC Barcelona forsøge at hente tre point hjemme på Camp Nou mod Girona, som aldrig nogensinde har slået Barca i en fodboldkamp. Barca er klare favoritter og en sejr vil betyde, at Barca går 15 point foran Real Madrid i tabellen.

I løbet af den seneste tid har der været meget snak om Negreira-sagen og Pep Guardiolas bror, Pere, som er formand i Girona, er slet ikke i tvivl om, at man bør ignorere alle historier og vente til der er foretaget en undersøgelse og beslutning i sagen. Han stikker også til Real Madrid i samme ombæring, da mange af Negreira-historierne kommer fra de Madrid-baserede aviser AS og Marca.

- Negreira-sagen? Vi bliver nødt til at lade folk arbejde i fred og ro og ignorere alle historierne. Folk er kun ude på at skade Barca, fortæller han inden dagens kamp og følger op:

- I Madrid skaber de historier ud af ingenting. Det er et talent, som de har. Èn ting, som er sikkert er, at det, som Pep Guardiola skabte med Barca, blev skabt på banen. Det kan ingen tage fra Barca.

Flere tidligere topdommer har også været ude og bekræfte, at ingen har betalt dem til at favorisere Barca i ligaen mens Negreira sad som vicepræsident i dommerkomitéen, så det bliver spændende at se, hvad der kommer ud af sagen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Guardiola: Madrid har talent for falske historier

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder