Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Roberto Firmino er enig med Barca

Transfermarked - 22. april 2023
I sidste måned kunne Roberto Firminos agent gå ud og fortælle, at brasilianeren forlader Liverpool når hans kontrakt udløber denne sommer. Det betyder, at han kan skifte helt gratis og det skulle Barca have udnyttet, melder Daily Mail.

31-årige Firmino har været i Liverpool siden 2015 og bidraget med over 100 mål, men til sommer er det slut. Siden hans agent gik ud og bekræftede, at angriberen forlader Anfield til sommer, har adskillige klubber henvendt sig for at undersøge muligheden. En af disse klubber var ifølge selvsamme medie FC Barcelona, og nu menes der at være en aftale på plads.

Hvor langt kontrakten bliver og hvor høj en løn han får melder historien ingenting om på nuværende tidspunkt, men hvis Daily Mail har fat i den lange ende varer det ikke længe før nyheden får ben at gå på. Indtil videre er det sparsomt med informationer, men Firmino har været på blokken tidligere i Barca og nu meldes et skifte altså tæt på.

Liverpool hentede Firmino i Hoffenheim i 2015. I det tyske blev det til 153 kampe og 49 mål mens han for Liverpool nåede op på 360 kampe og 109 mål. For det brasilianske landshold har han scoret 17 mål i 55 kampe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Roberto Firmino er enig med Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder