Annonce


Annonce

Annonce

Medie: AC og Kessié afviste lønnedgang

Nyheder - 26. april 2023
FC Barcelona har en plan om at reducere lønudgifterne denne sommer. Helt konkret skal der skæres 200 millioner euro af og en stor portion er allerede skåret af, da b.a. Memphis Depay og Gerard Piqué ikke længere spiller i klubben. De indgår nemlig i den pulje.

Derudover har klubben intensivt arbejdet på at skræddersy en plan for fremtiden og selv spillere, som ikke engang har været i klubben i et helt år, er blevet bedt om at gå ned i løn. Ifølge mediet Sport har Andreas Christensen og Franck Kessié dog afvist at gå ned i løn. Klubben har i første omgang forhørt sig hos spillerne i forhold til muligheden, men det var altså ikke et positivt svar, der kom retur.

Begge spillere er af den opfattelse, at de allerede har været med til at forbedre økonomien i klubben ved at komme på en fri transfer og acceptere en af de lavere lønninger selvom der var tilbud andre steder fra med en langt højere løn. Både Chelsea og AC Milan ønskede at holde på spillerne, men de valgte altså Barca og en lavere løn.

Christensen og Kessié har ikke engang fuldført en hel sæson og derfor føler de ikke, at de skal ind og rykke på lønnen allerede. Klubben bliver af den grund nødt til at respektere den kontrakt, parterne underskrev i sommers - og det er da også planen, da det heller ikke ligefrem er hverken AC eller Kessié, der får Barca på ret kurs igen ved at gå ned i løn. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: AC og Kessié afviste lønnedgang

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder