Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Så meget tjener Barca på USA-turen

Nyheder - 14. maj 2023




Når sæsonen slutter og spillerne har holdt sommerferie drager Barca en tur til USA for at spille et par træningskampe. Traditionen tro rejser Barca ud af huset under pre-season og i år er ingen undtagelse. Her er der nogle lækre kampe i vente.

Barca offentliggjorde for nyligt, at man møder Real Madrid, Juventus, Arsenal og AC Milan på turen til USA og det kommer til at give nogle gode penge, at Barca tager turen til USA for at spille fodbold. Ifølge Mundo Deportivo giver de fire kampe alene 12 millioner euro svarende til 90 millioner kroner.

Derudover kommer Barca også til at sælge en masse merchandise og sammenlagt forventer klubben, at der efter turen samlet set tikker 105 millioner kroner ind på kontoen. Det kan blive mere eller mindre - men de 90 millioner kroner er i hvert fald sikret for at dukke op og spille kampene.

Klubben vil naturligvis promovere turen rigtig meget i ugerne op til således at de amerikanske Barca-fans kan udnytte muligheden til at købe billetter og merchandise for at se deres hold fra tæt hold. I Barca håber man desuden på, at Messi-handlen kan gå igennem således at man også kan bruge argentineren som reklame for turen - og det vil utvivlsomt give en endnu større indtægt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Så meget tjener Barca på USA-turen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder