Annonce


Annonce

Annonce

Barca vil invitere Piqué til La Liga-fest

La Liga - 14. maj 2023




I pressekonferencen før kampen mod Espanyol var det mest omtalte emne muligheden for, at Barca kan vinde La Liga-titlen. Barca er afhængige af at vinde kampen for at løfte trofæet, og i betragtning af det blev Xavi i går spurgt, om Barca vil byde Gerard Piqué ind til den potentielle La Liga-fest.

Den tidligere Barca-spiller trak sig tilbage sidste november, lige før starten på VM. Forsvarsspilleren udnyttede landsholdspausen til at lægge støvlerne på hylden, men ikke før han havde bidraget sit til den mulige La Liga-titel, som klubben nu er uhyre tæt på at sikre sig.

- Ja, vi har tænkt på det. Det er en speciel case fordi, at han trak sig tilbage, modsat andre spillere, der skifter til et andet hold. Vi ønsker også at han nyder titlen, lød det fra Xavi i går.

FC Barcelona, som allerede har forberedt en bustur gennem gaderne i Barcelona, vil kunne regne med Piqués tilstedeværelse. Sergio Busquets, som allerede har annonceret, at han forlader klubben denne sommer, kommer naturligvis også til at fejre sin sidste Barca-titel. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca vil invitere Piqué til La Liga-fest

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder