Annonce


Annonce

Annonce

Xavi efter nederlag: Vi fejlede

La Liga - 24. maj 2023
FC Barcelona har slet ikke kunne finde melodien siden de blev kåret som spansk mester. Et nederlag hjemme på Camp Nou til Real Sociedad og bare få dage efter tabte de også til Valladolid. Selvom der er stor forskel i spillermateriale, så viser Barca slet ikke mesterlige takter ude på banen.

I går blev Barca kørt over med 3-1 af Valladolid og det er et resultat, som aldrig må ske. Motivationen er ikke til at finde hos Barca, som allerede har sikret sig ligaen, men alligevel har holdet et par rekorder at spille for. Lige nu er det dog defensiven, som har nok at se til med hele fem mål lukket ind i bare to kampe.

- Det er svært at forberede sig til disse kampe. Resultatet er et resultat af vores manglende spænding. Vi forsøgte, men vi fejlede og det koster os, forklarede Xavi efter opgøret og fulgte op:

- Vi var gode i de første 20 minutter, hvor vi skabte fire-fem chancer. I anden halvleg kom vi ikke godt ud. Resultatet er fair; de havde brug for sejren mere end vi havde. Vi vidste, at de ville bytte på deres formationer med en defensiv linje på fire og fem forsvarsspillere, men de fik presset godt op og vi gav dem fordelen.

Barca kan nu se frem til forberedelsen af hjemmekampen mod Mallorca, som bliver den sidste kamp på Spotify Camp Nou indtil november 2024. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi efter nederlag: Vi fejlede

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder