Mest læste denne uge

Barcas kvinder vandt Champions League!

Champions League - 3. juni 2023

Der var Champions League på programmet for FC Barcelonas kvinder i dag, da de gik på banen mod Wolfsburg. Det skulle dog vise sig at blive noget sværere end forventet, da catalanerne i pausen var nede 0-2. Et gyldent comeback sikrede dog trofæet.

Allerede efter tre minutter kom tyskerne i front ved Pajor mens Popp øgede kort inden pausen. Her var der tale om en fejl i opspillet fra Barca mens det andet mål var et indlæg, som blev pandet i kassen. Nede 0-2 ved pausen skulle Barca-kvinderne pludselig finde noget helt andet frem selvom de klart styrede kampen.

I første halvleg var det Barca, som havde de fleste chancer og dikterede kampen, men det er målene, som tæller. Og dem kom der tre af i anden halvleg. Fem minutter inde i anden halvleg stod der nemlig 2-2, da Gutierrez nettede to gange og så var Barca pludselig med i kampen igen. Med 20 minutter igen sendte Rolfo bolden i netmaskerne til 3-2 og således sluttede det også og dermed kunne Barca-kvinderne juble efter at have vundet Champions League.