Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Julian Araujo kan ændre klubbens back-strategi

Transfermarked - 9. juni 2023Julian Araujo kan ændre klubbens back-strategi

© Getty Images


Julian Araujo fik sin uofficielle debut mod Vissel Kobe og gjorde det rigtig fint. Selvom niveauet fra Kobe-spillerne, med undtagelse af Andrés Iniesta, ikke er som det, Barca møder til dagligt i La Liga og Europa, så formåede Araujo at spille en rigtig fin kamp.

Han blev ikke afdriblet en eneste gang og fik samtidig vist sin fart og aggressivitet. Når pre-season indledes vil Araujo være en del af holdet og rejse med til USA, hvor Barca bl.a. møder Real Madrid. Her får Araujo muligheden for at vise sig frem og han kan have direkte indflydelse på klubbens transferstrategi. Xavi har allerede bekræftet, at Araujo får chancen til pre-season.

Situationen er den, at Jules Koundé i denne sæson har været fast mand på højrebacken, men han er mere komfortabel i midterforsvaret hvilket også er der, at Xavi vil bruge ham. Men på grund af omstændighederne i denne sæson har Koundé været nødsaget til at spille højreback - men hvis Araujo gør det godt til pre-season, så kan det være, at klubben allerede har deres nye højreback.

Lige nu kigger Barca på potentielle højrebacks ude i verden for at styrke sig på positionen, men træder Araujo i karakter og viser sig frem som en kompetent afløser, så er der ingen tvivl om, at Xavi vil give ham chancen i næste sæson og dermed kan Barca spare penge på en højreback. Lige nu er der dog ingen garanti og tiden løber for Barca, hvis Araujo ikke formår at overbevise Xavi til sommerens træningskampe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

55 min. De Jong på krykker....
1 t. Made in La Masia....
3 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
4 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
5 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
5 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
6 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
7 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...
8 t. Xavi: "Jeg har en masse tillid til Gavi....
9 t. I Ronald Arauojs skadesfravær tog Jules ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder