Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Victor Font er ude med hård kritik af Laporta

Nyheder - 16. juni 2023




Ikke alle er enige i de valg, som Joan Laporta træffer på FC Barcelonas vegne. Èn af dem er den tidligere præsidentkandidat Victor Font, der fortæller, at klubbens økonomi i dag er værre end den var for to år siden. Desuden tordner han mod præsidenten for håndteringen af Messi-sagen.

- Hvis der var præsidentvalg i morgen, så ville Laportas økonomi i Barca se værre ud end Bartomeus. Økonomien i dag er værre end for to år siden, fortæller Font og følger op:

- Det faktum, at Messi ikke kunne forlænge sin kontrakt for to år siden og i år ikke kunne vende tilbage er mangel på lederskab i Barca. Og den største fejl, som overhovedet kan laves. At Messi ikke kom tilbage denne sommer vil være en kæmpe plet på Laportas eftermæle som præsident

Desuden kom Font også ind på Pep Guardiola og Manchester Citys imponerende Treble-succes.

- Barcas medlemmer regner ikke længere med Barca. Ved Manchester Citys Treble-fejring var der flere Barca-fans end City-fans.

- Hvis vi kan gøre muligt at skabe de rigtige omgivelser for Pep Guardiola så han er komfortabel og glad, så er jeg sikker på, at han vil tilbage til Barca. Ikke for at træne - men som led i den sportslige ledelse. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Victor Font er ude med hård kritik af Laporta

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder