Annonce


Annonce

Annonce

Oriol Romeu lurer som et alternativ

Transfermarked - 23. juni 2023




Selvom sommerferien er ved at indfinde sig hos mange, så arbejdes der på højtryk i FC Barcelona. Klubben forsøger at forstærke truppen forud for næste sæson, men da de økonomiske midler ikke er så store som tidligere, så er det med at holde tungen lige i munden for Laporta og co.

Xavis ønske er at Martin Zubimendi eller Joshua Kimmich skal til Barca denne sommer, men de begge koster på den anden side af 50 millioner euro hvilket gør det svært for Barca at forhandle, da de ikke har råd til at kaste så mange penge afsted efter en spiller. Derfor har Xavi også været nødt til at tænke i alternative baner såfremt Barca ikke kan lande Zubimendi eller Kimmich.

Et af alternativerne er Oriol Romeu, som efterhånden er blevet 31 år. Det er over 10 år siden, at han forlod Barca i jagten på spilletid og hans primære storhedstid er kommet i Southampton, hvor han har spillet 256 kampe siden 2015.

Han spillede på Barcas B-hold i tre sæsoner og fik også debut på førsteholdet, men formåede aldrig at slå igennem. Siden tog han til Chelsea, blev udlejet til både Valencia og Stuttgart før han i 2015 tog turen til Southampton og fik slået sig ned. Sidste år tog han turen hjem til Spanien og Girona. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Oriol Romeu lurer som et alternativ

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder