Annonce


Annonce

Annonce

Lewandowski afviste vild saudiarabisk løn!

Transfermarked - 23. juni 2023
Robert Lewandowski har netop afsluttet sin første sæson i FC Barcelona og sluttede som topscorer i La Liga og bidrog dermed til at hjemtage trofæer. Nu er sommeren og transfervinduet kommet og det betyder, at flere spillere skifter klub - og Lewandowski fik et tilbud.

Den polske journalist Tomasz Włodarczyk, som dækkede Lewandowskis skifte til Barca utrolig tæt og som havde ret i alle sine antagelser, kan nu fortælle, at Saudi Arabien denne sommer har været ude efter Lewandowski. Som bekendt har flere store spillere taget turen til Saudi Arabien, hvor de ikke har kunne sige nej til de mange, mange penge, som de bliver tilbudt.Fodbolden er ikke attraktiv i Saudi Arabien som den er i de europæiske lande, men med de mange millioner, som spillerne kan tjene på ganske få år, har mange spillere taget turen - men ikke Lewandowski. Polakken tjener i omegn af 9 millioner euro årligt i FC Barcelona. Den løn stiger fra og med næste sæson, men ikke specielt meget.

Derfor kunne det være, at Saudi Arabien kunne friste ham med en monsterløn, men den polske angriber lukkede ned for snakken før der overhovedet var forhandlinger. Ifølge journalisten modtog Lewandowski et vanvittigt tilbud der bød på en årlig løn på intet mindre end 150 millioner euro - altså 1,1 milliarder kroner hvert år. Det er en lønstigning på 1566% hvis man kigger på hans nuværende løn og hvad han blev tilbudt.

Lewandowski selv har bekræftet tilbuddet og samtidig slået fast, at han sammen med sin familie er ovenud tilfreds med at bo i Barcelona. Det er ikke mange, som kan afvise så voldsom en løn, men Lewandowski vil hellere spille for FC Barcelona til en minimal løn end at skifte til Saudi Arabien for en skyhøj løn. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Lewandowski afviste vild saudiarabisk løn!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder