Annonce


Annonce

Annonce

Journalist: Uforståeligt at Xavi bruger Lewandowski

La Liga - 17. december 2023
Robert Lewandowski har svært ved at finde målet i disse dage. Spidsangriberen var en pinlig skikkelse mod Royal Antwerp, men formåede dog at løfte sig selv mod Valencia - dog kun i første halvleg, hvor han havde adskillige muligheder, men absolut ingen skarphed over sit spil.

I anden halvleg formåede han ikke engang at sparke på mål og det har fået journalisten Miquel Blázquez til at gå ud med en direkte besked om, at Xavi altså burde spille Marc Guiu fremfor Robert Lewandowski. Den ene er højere i hierarkiet mens den anden er i god form.

- Du har Marc Guiu i god form, men du beslutter dig for at satse af frygt for at gøre Lewandowski sur med ændringen. Det er uforståeligt, at Xavi fortsætter med at fokusere på hierarki over præstationer. Når man ser manglen på mål (fra Lewandowski) så fortjener den unge spiller at få minutter, kommer det fra Blázquez.

Robert Lewandowski har i denne sæsons La Liga scoret 8 mål hvilket er fire færre end topscorer Jude Bellingham. Umiddelbart ikke helt hen i vejret, men taget Lewandowskis utal af chancer i betragtning, så skulle han helt sikkert have scoret flere mål. Lewandowski er desuden den spiller i La Liga, der har den højeste xG. I går fik han flere muligheder for at score, men igen kom han altså ikke på måltavlen.

Som det ser ud lige nu, så satser Xavi på Lewandowski frem til januar. Når Vitor Roque kommer, så er spørgsmålet om Xavi tør at pille Lewandowski ud og bruge Roque mere end Marc Guiu er blevet brugt. Guiu scorede et mål mod Athletic Bilbao og scorede også mod Royal Antwerp - begge gange som indskifter og i begge tilfælde er han startet ude i den efterfølgende kamp.

Barca har ingen tid til at dvæle ved det skuffende resultat mod Valencia, da de møder Almeria allerede på onsdag. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Journalist: Uforståeligt at Xavi bruger Lewandowski

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder