Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Lewandowski har forstuvet sin ankel

Skader - 5. oktober 2023
Robert Lewandowski startede inde i gårsdagens Champions League-kamp mod FC Porto, men nåede aldrig at sætte sit præg på kampen. Barcas angrebsspil fungerede ikke særlig godt i starten, hvor det reelt set kun var Joao Felix, som var en trussel.

I forsøget på at komme bedre ind i kampen faldt Lewandowski længere tilbage i banen, men før der var spillet en halv time blev han tacklet i en situation, hvor han end ikke fik frispark. Den tackling skulle vise sig at være mere alvorlig end først ventet.

Således kunne adskillige journalister efterfølgende fortælle, at polakken kun fik et spark på foden, og at det ikke var noget mere seriøst end det. I dag er Lewandowski så blevet undersøgt hjemme i Barcelona og nu kan klubben bekræfte, at han har forstuvet sin venstre ankel og derfor er han ukampdygtig. Klubben melder ikke hvor længe han må sidde ude.

Det er meget uheldigt, at Lewandowski kommer til skade, da Xavi i forvejen har et par spillere ude. Frenkie de Jong har også forstvuet sin ankel og er meldt ud i nogle uger, så man skal ikke forvente at se Lewandowski hurtigt på banen igen.

Det åbner dog en mulighed for Ferran Torres, der netop erstattede Lewandowski i gårsdagens kamp mod FC Porto og 10 minutter senere scorede han det der skulle vise sig at blive kampens eneste mål og dermed tankede han selvtillid inden han - med al sandsynlighed - får lov til at starte inde nu hvor Lewandowski må se til ude fra. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Lewandowski har forstuvet sin ankel

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder