Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Officielt: Barca henter Iñigo Martinez!

Transfermarked - 5. juli 2023




Så er det på plads. FC Barcelona og Iñigo Martinez har længe haft en aftale på bordet - siden april, men først nu kan Barca meddele, at de henter forsvarsspilleren på en fri transfer. Martinez' kontrakt i Athletic Bilbao udløb den 30. juni og fremover kan han nu se frem til at spille for Barca.

FC Barcelona meddeler, at Martinez er blevet udstyret med en kontrakt for de kommende to sæsoner og at han har fået en frikøbsklausul på 400 millioner euro svarende til 3 milliarder kroner. Inden længe vil klubben desuden melde ud omkring hans præsentation.

Den 32-årige forsvarsspiller ankommer til Barca med stor erfaring fra topfodbolden i Spanien. Han har spillet for både Real Sociedad og Athletic Bilbao og har spillet mere end 350 kampe med 22 mål til følge. Det er specielt i luftspillet og gode egenskaber til at drive bolden frem i banen, at han virkelig kan få vist sine kvaliteter.

I løbet af sin tid som professionel fodboldspiller har han også tørnet ud for det spanske landshold, hvor han har 20 kampe og ét mål på CV'et. I 2020/21 var han med til at vinde den spanske Supercup efter en finaletriumf mod netop Barca. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Barca henter Iñigo Martinez!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder