Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Derfor har Arda Güler valgt Real Madrid

Transfermarked - 6. juli 2023




Længe så det ud til, at stortalentet Arda Güler ville skifte Fenerbahce ud med FC Barcelona, men i det afgørende øjeblik for handlen kom Real Madrid ind fra siden og har nu fået lukket handlen med Güler. Det er der et par grunde til - vi kigger på dem her.

Først og fremmest rejste Deco til Tyrkiet for at forhandle med Fenerbahce og Gülers repræsentanter. Der var grønt lys hele vejen igennem da Barcas tilbud ramte de rigtige tal og derfor blev der også rapporteret fra Tyrkiet, at handlen var så godt som hjemme. Men så tog det hele en drejning.

Real Madrid tog fat i Arda Güler og tilbød ham tre ting, som Barca ikke kunne: En garanti for at blive registreret, en garanti for at skifte denne sommer og en højere løn samt kommission. Barca kunne, som i Messis tilfælde, ikke garantere, at de kan registrere ham denne sommer og derfor tilbød de, at Güler kunne fortsætte med at spille i Fenerbahce indtil næste år. Det accepterede han i første omgang.



Men da Real Madrid kom på banen brugte de netop den case i deres forhandling, da madrilenerne har et større råderum end Barca og de garanterede derfor, at de kan hente ham denne sommer og registrere ham med det samme. Desuden vil Gülers familie - ifølge Marca - modtage 20 millioner euro i kommission samt en højere løn end hvad Barca tilbød ham. Det var afgørende for Güler, som altså valgte at acceptere Real Madrids tilbud.

Fenerbahce modtager også et større transferbeløb ved at Güler tager til Real Madrid, men alligevel er ledelsen i den tyrkiske klub ikke ovenud glade for Gülers valg. De have hellere set, at han tog imod Barcas tilbud da det ville betyde, at han kunne fortsætte med at spille i Tyrkiet frem til næste år. Ved at tage Real Madrids tilbud skifter Güler allerede denne sommer.

Udover at Real Madrid bød 3 millioner euro over Gülers frikøbsklausul, så dækker madrilenerne også alle de øvrige omkostninger. Så selvom Güler accepterede Barcas tilbud i første omgang - dog uden at underskrive noget, så formåede Real Madrid at lukke en handel ved at tilbyde flere penge og en garanti for, at han kan skifte denne sommer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Derfor har Arda Güler valgt Real Madrid

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder