Annonce


Annonce

Annonce

Barca vil sælge diamanter af Camp Nous græs

Nyheder - 9. juli 2023
FC Barcelona skal i næste sæson ikke spille hjemme på Camp Nou, da stadion netop nu er i gang med en stor renovering, der koster over 1 milliard euro. I mellem tiden skal Barca spille på det olympiske stadion, så det bliver først til næste år, at Camp Nou igen åbner dørene.

Løbende har Barca dog ikke tænkt sig at smide historien fra Camp Nou ud af vinduet. Adskillige ting fra stadion bliver solgt til klubbens medlemmer og nu er der en ny plan ifølge ESPN: Barca vil sælge diamanter, som indeholder græs fra den seneste kamp på Camp Nou. Umiddelbart vurderer klubben, at den vil tjene 30 millioner euro årligt på det.

Kollektionen af diamanterne vil blive kaldt Etern Spotify Nou Camp 1957. Barca planlægger at fremstille nåle, armbånd, manchetknapper, ringe, halskæder, skjolde og nåle ved hjælp af diamanterne, med 1957 juveler fra den 7.000 kvadratmeter store fodboldbane. Det er for at hylde året hvor Camp Nou i sin tid blev bygget og indviet.

Det er altså en noget alternativ måde at skabe en indtjening på, men i disse dage er det nødvendigt og derfor er der absolut ingen tvivl om, at det ville være fantastisk at eje et stykke af det legendariske Camp Nou. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca vil sælge diamanter af Camp Nous græs

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder