Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Felix og Ferran bliver ikke klar til Napoli-brag

Skader - 14. februar 2024




Xavis trup har døjet med skader igennem hele sæsonen og på et tidspunkt var der hele ni spillere på skadeslisten. Det har naturligvis været med til at præge spillet og besværliggør arbejdet for Xavi og nu er der dårligt nyt for cheftræneren.

I weekenden skal FC Barcelona møde Celta Vigo på udebane og det bliver en kamp, hvor der på ingen måde er råd til at tabe point. Samtidig er den efterfølgende kamp i Champions League mod Napoli, så for Xavi gælder det om at gå all in i begge kampe; kampen mod Celta skal være med til at sikre Champions League i næste sæson, mens kampen mod Napoli er med til at skabe selvtillid og mulig succes i denne sæson.

Joao Felix og Ferran Torres har begge arbejdet frem mod Napoli-kampen med håbet om at kunne spille med, men ifølge aviserne Sport og Mundo Deportivo så når hverken den ene eller den anden spiller at blive klar til kampen. Derfor bliver Barcas angreb noget mere forudsigeligt for Napoli. Ferran Torres har været blandt de skarpeste spillere for Barca i denne sæson mens Joao Felix har det med at levere en gudekamp før han falder totalt igennem efterfølgende.

Det er ikke totalt udelukket, at de ikke rejser med til Italien, men her en uges tid før kampen, så er der ikke meget der tyder på, at de bliver sendt i spil mod italienerne. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Felix og Ferran bliver ikke klar til Napoli-brag

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder