Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Breaking: Barca jagter Bernardo Silva

Transfermarked - 12. juli 2023




FC Barcelona er ikke færdige på transfermarkedet selvom det af og til ser ud til, at midlerne ikke rækker til de spillere, som Xavi ønsker. Men her til aften er Mundo Deportivo ude med en stor nyhed: Bernardo Silva er en reel mulighed for FC Barcelona.

Først og fremmest drømmer Bernardo Silva om at spille for Barca og af den grund har han sat snakken med både PSG og en klub fra Saudi Arabien på standby. I begge klubber vil han kunne tjene langt flere lønkroner end tilfældet er i Barca, men hans drøm om at bære Blaugrana-trøjen prioriterer han højest.



I første omgang er der tale om, at Barca vil leje Bernardo Silva men med en obligatorisk købsoption hvilket betyder, at klubben skal købe ham på en permanent aftale næste år. Barca tror på, at La Liga vil være mere fleksibel omkring transferen hvilket også er noget, som La Liga helt generelt har meldt ud. Det bliver en generel ting for alle spanske klubber, at reglerne bliver mere fleksible og altså ikke bare for Barca.

Xavi har gjort det klart for ledelsen, at der skal en stor spiller ind for at man kan konkurrere i Champions League igen. Det har set kulsort i Champions League i et par sæsoner og selvom midlerne er små i Barca, så er Xavi ikke i tvivl om, at Champions League igen kan blive en realitet såfremt man formår at hente Bernardo Silva - og ikke mindst en højreback, hvor snakken bl.a. går på en lejeaftale af Joao Cancelo. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Breaking: Barca jagter Bernardo Silva

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder