Videoer - 27. juli 2023

Tidligt torsdag morgen var FC Barcelona i aktion for første gang denne sommer, da de mødte Arsenal på SoFi Stadium. For Barca var det den første kamp, da deres eller oprindeligt første planlagte kamp mod Juventus blev aflyst som følge af en mavevirus hos adskillige Barca-spillere.

Det startede ellers godt for Barca mod Arsenal, da Lewandowski efter syv minutter sendte bolden i mål, men bare 13 minutter senere gik det galt, da Christensen uheldigt fik skubbet bolden over til Saka, hvor Alonso da heller ikke fulgte med, og så udlignede Saka til 1-1.

Saka havde muligheden for at bringe Arsenal på 2-1 kort tid efter, men han brændte sit straffespark. I stedet gik der en håndfuld minutter og så blev Raphinhas frispark rettet af og gik i mål til en Barca-føring, men igen holdt det ikke, da Havertz stod ved den ene stolpe og fik skubbet bolden i mål til pauseføring 2-2.

Fra anden halvlegs start skiftede Xavi alle mand ud, da der trods alt var tale om Barcas første træningskamp. Det kunne ses på spillet og Trossard kunne bringe Arsenal i front 3-2 og øge til 4-2 med 10 minutter igen. Med to minutter til lukketid til Ferran Torres sparket bolden i mål til 4-3, men lige lidt hjalp det, da Viera knaldede kuglen op i målhjørnet til slutresultat 5-3. Barca ramte træværket to gange undervejs.