Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Joao Cancelo nærmer sig Barca

Transfermarked - 3. august 2023




FC Barcelona er sikre på, at Ousmane Dembélé smutter til PSG og derfor er klubben nu ved at finde ud af, hvad pengene skal gå til. Selvom Barca nok drømte om at få mere for Dembélé, så lader det til, at Barca kun får 50 millioner euro ud af ham.

50 millioner euro kommer man ikke langt med i dagens marked, men heldigvis drømmer mange spillere om at komme til Barca og en af dem er Joao Cancelo, som i dag er vendt tilbage til Manchester City efter et kort lejeophold i Bayern München.

Barca er lune på portugiseren og der er allerede snak mellem Barca, City og Cancelo. City ønsker at sælge Cancelo på en permanent aftale, men de penge har Barca ikke lige nu. I stedet har Barca tilbudt at leje Cancelo med en købsoption. Det er dér, forhandlingerne er lige nu. Men en handel lader til at blive en realitet inden længe.

Ifølge Sport skal Barca hoste op med 10 millioner euro for at leje ham og desuden betale 14 millioner euro i løn. Det er en investering på 24 millioner euro, som Barca helt sikkert vil forsøge at få længere ned. Desuden vil Barca få en købsoption på 40 millioner euro hvilket dog er halv pris i forhold til Cancelos pris senest at Barca var efter ham. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Joao Cancelo nærmer sig Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder