Annonce


Annonce

Annonce

Den sidste ting mangler i Cancelo-forhandlingerne

Transfermarked - 15. august 2023




Der mangler ikke meget før FC Barcelona kan annoncere en ny spiller. FC Barcelona og Manchester City har over noget tid været i kontakt omkring transferen af Joao Cancelo og nu ser det endelig ud til, at der sker noget. Det melder flere journalister.

Således er flere ting allerede forhandlet på plads. Barca betaler et mindre beløb for at leje Cancelo og samtidig går spilleren ned i løn for at tilpasse sig Barca da klubben kommer til at betale hele hans løn under lejeopholdet. De personlige vilkår er allerede på plads - blot én ting mangler nu.

FC Barcelona vil gerne have en købsoption inkluderet i aftalen således de kan købe ham fri når denne sæson er slut. Her har Barca påkrævet 25 millioner euro, men Manchester Citys modbud var 45 millioner euro. Det er det sidste step, som mangler at blive forhandlet på plads, før parterne kan lukke aftalen.

Som bekendt vil Barca bruge nogle af Dembélé-pengene til at hente Joao Cancelo og derfor er det også gået stærkt med forhandlingerne de seneste par dage. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Den sidste ting mangler i Cancelo-forhandlingerne

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder