Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Barca melder ud om Cancelos skade

Skader - 5. januar 2024




Joao Cancelo har været blandt FC Barcelonas bedste spillere i denne sæson når man udelukkende kigger på ratings. Af den grund var han også at finde i startopstillingen i går, da FC Barcelona på udebane mødte Las Palmas. Men det var ikke lang tid, at portugiseren kunne spille.

Efter tre minutter ville han sparke bolden mod mål, men da en modstander gik ind i tacklingen kom Cancelo til skade. Han forsøgte at spille videre, men måtte hurtigt indse, at det ikke var muligt. Siden forlod han banen og i dag er han hjemme i Barcelona blevet undersøgt og nu har klubben officielt meldt ud omkring Cancelos skade.

Han har pådraget sig en ledbåndsskade i venstre knæ. Ledbåndet er forstrukket og derfor vurderes det, at han er ude i nogle uger. Barca melder som altid ikke ud hvor længe spilleren må se til udefra, da det kan variere så meget, men typisk er der tale om en god måneds tid - og måske endda mere.

Der var en del bekymringer i går, da Cancelo satte sig ud på bænken. Der var tvivl om der var tale om en meget alvorlig skade, men efter dagens undersøgelser er det heldigvis ikke så slem en knæskade, som mange spillere ellers har pådraget sig i denne sæson. Ikke desto mindre spiller Cancelo næppe med i de kommende Copa del Rey- og Super Cup-kampe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Barca melder ud om Cancelos skade

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder