Annonce


Annonce

Annonce

Derfor missede Cancelo kampen mod Atletico

Nyheder - 20. marts 2024
Det kom som en overraskelse, da Xavi i weekenden udtog sin trup til kampen mod Atletico Madrid. Joao Cancelo var ikke med på truplisten og der var ingen nyheder om, at han var gået hen og blevet skadet. Efterfølgende har klubben også holdt kortene tæt til kroppen.

Efter sejren valgte Fermin Lopez at dedikere sejren til Cancelo hvilket undrede mange, da der ikke var nogen nyheder om, hvad situationen drejede sig om. Nu har Relevo gravet og fundet frem til, hvorfor Cancelo slet ikke rejse med sine holdkammerater til Madrid i weekenden.

Lørdag anbefalede lægerne nemlig at Cancelo skulle have sit hjerte tjekket. Årsagen var, at en person fra Cancelos familie har en hjertesygdom og klubben ønskede at udelukke en arvelig sygdom hvorfor man valgte at tage initiativ med det samme og få tjekket portugiseren.

Relevo har på nuværende tidspunkt ikke meldt noget ud om testresultaterne.

Opdatering kl. 15.09
FC Barcelona beretter nu, at testresultaterne var gode og at Cancelos hjerte ikke fejler noget. Han kan derfor knytte sig til det portugisiske landshold og spille igen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Derfor missede Cancelo kampen mod Atletico

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder