Annonce


Annonce

Annonce

Status på Pedri og Cancelo inden Super Cuppen

Skader - 11. januar 2024
Både Pedri og Joao Cancelo er rejst med holdet til Saudi Arabien, hvor de i dag møder Osasuna i semifinalen af den spanske Super Cup. Begge spillere er lige nu meldt skadet, men der er mulighed for at se dem begge i aktion - dog er Pedri længere fremme end Cancelo.

Xavi udtalte i går, at Pedri har haft det godt i nogle dage, men at han naturligvis bliver tilset i dag inden kampen mod Osasuna for at slå fast, om han kan spille. Kan han det, så bliver det utvivlsomt kun en håndfuld minutter mod slutningen af kampen for at få spilletid i benene igen. Selv i det tilfælde, så ventes han ikke at starte inde i en potentiel finale.

For Joao Cancelo er det mere kompliceret. Han udgik af opgøret mod Las Palmas med knæproblemer og selvom han er rejst med, så kommer han næppe i kamp mod Osasuna i aften. Det er alt for tidligt og ikke meget tyder på, at Xavi tør satse ham i en potentiel finale hvis Barca når så langt. Der er reel mulighed for, at han kan spille nogle minutter af en mulig finale på søndag, men det vil være med risiko.

I går kunne man da også se hvordan Cancelo var på græs og trænede. Så han er ikke langt fra at komme tilbage, men spørgsmålet er helt sikkert om man vil risikere ham for potentielt set at vinde et trofæ nu og øge risikoen for en ny skade, eller om Xavi vælger at holde ham ude indtil han er 100% klar til kamp igen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Status på Pedri og Cancelo inden Super Cuppen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder