Annonce


Annonce

Annonce

Romano: Cancelo er et spørgsmål om tid

Transfermarked - 18. august 2023




Joao Cancelo til FC Barcelona er et spørgsmål om tid. Det melder transferjournalisten Fabrizio Romano, der har fulgt forhandlingerne tæt. Fredag aften kom Romano med en ny melding og det er noget, som mange Barca-fans glæder sig over.

I løbet af de seneste par dage forlød det i engelske medier, at en klub i Saudi Arabien havde henvendt sig til Cancelo og det satte straks gang i rygtebørsen, da ikke mange spillere kan sige nej til pengene i Saudi Arabien. Til gengæld erfarer Romano, at Cancelo slet ikke forhandler med andre klubber. Han vil til Barca.

- Joao Cancelo til Barca er nu kun et spørgsmål om tid. Forhandlingerne er avancerede med Manchester City, men der er stadig ikke klarhed over lønnen og beløbet for at leje ham, men det nærmer sig, melder Romano og slår samtidig fast:

- Cancelo vil kun til Barca - han forhandler ikke med andre klubber og der bliver inkluderet en købsoption i aftalen, som ikke er obligatorisk.

På samme tid kan Mundo Deportivo bakke historien op og avisen skriver, at kun en meget stor overraskelse kan få handlen til at kollapse på nuværende tidspunkt.
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Romano: Cancelo er et spørgsmål om tid

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder